-
Simona Pavlič
Eritirol je super nadomestek pravega sladkorja. Ne opazim sploh razlike. Dodajam ga v slaščice, palačinke. Tudi zelo malo se ga porabi. Zadovoljna in ga bom še kupila, ko poide zaloga.
-
Moni Tkalec
Namesto sladkorja, kateri nosi ogromno kalorij, posledično tudi ni najbolje za naše zdravje, že kako leto redno uvajam Malincin Eritritol, ki je brez kalorij. Njegov okus je prijeten. Nič kaj dosti drugačen od navadnega sladkorja. Nam ustreza, sladice so vse super okusa. Sem pa bolj mirna, ko vem, da je veliko bolj zdrav od navadnega sladkorja. Z veseljem ga bom še naprej uporabljala.
Pokaži vse
-
Janja Lopatič
Zadovoljna sem z Eritrolom; letos sem skuhala kar nekaj domače marmelade z njim….enkrat se mi je zgodilo, da je šel v majhne kristalčke; morda sem premalo mešala marmelado.
-
Melita
Eritrol mi je zelo všeč, saj brez skrbi pred dodatnimi kalorijami sladkam svojo kavico ali pecivo, ki ga spečem. V bistvu smo z njim v celoti zamenjali beli sladkor. Najbolj prikladno pa je to, da nima nekega dodatnega neprijetnega priokusa kot nekatera druga “sladkorna nadomestila”.
-
Vlasta Kobal
Moje mnenje je pozitivno. Res je manj sladek, vendar nisem povečala količine in je bilo dovolj sladko.
-
Katja Hrlec
Sem uporabila nekajkrat, in moram priznati, da sem se na začetku malo lovila. Se mi zdi da sem ga dajala premalo. Sedaj ko ga dam malo več je super. Največkrat ga uporabljam pri peki pirinih palačink ali pri pripravi panacotte.
-
Tanja Gulin
Trenutno ga uporabljam vsak dan za sladkanje kave in sem zelo zadovoljna. Uporabila sem ga pri enem pecivu, ki je imelo že v original receptu eritritol. Pecivo je bilo dobro. Počasi bom poskusila tudi pri ostalih receptih, da bom videla kako se bo obnesel.
-
Klara Bucaj
Eritritol je super zadeva. Odličen nadomestek klasičnega sladkorja. Uporabljam ga vse povsod in pri tem nimam slabe vesti :).
-
Zdenka Šolič
Zelo sem zadovoljna, res, pa še ne redi, uporabljam ga povsod, hvala vam ..)))
-
Urška Škorjanc
Super se obnese kot nadomestek sladkorja v vsakodnevni uporabi in pri pripravi sladic.
-
Andreja Tavčar
Eritritol uporabljam namesto sladkorja praktično vsepovsod, pri peki, sladkanju čaja,... Je odličen nadomestek sladkorja in nihče ne opazi, da sem ga nadomestila z eritritolom. Je pa res, da ga potrebuješ nekoliko več, vendar to ni primerljivo s tem, da na ta račun živiš bolj zdravo.
-
Mojca Štrukelj
Eritritol, uporabljam že kar nekaj časa in sem zelo zadovoljna. Ker imam sladkorno tip 2, ga uporabljam še z večjim veseljem, moje razmerje pa je kar 1:1, ali pa celo malo manj, ampak to bolj z namenom, da izgubim kakšen gram.
Želim vam še veliko novitet in, da nam jih ponudite in predstavite,ker do sedaj še nisem bila razočarana, prej pozitivno presenečena.
-
Marlen Steiner
Zelo sem zadovoljna, saj se lahko posladkam brez slabe vesti in to je zame telo pomembno
-
Lea Tolar
Ker nisem tipična gospodinja, ki je zmožna poleg vsega kaosa "nekaj na hitro, zdravega" spečt - sladice mi namreč vzamejo čisto preveč energije in jih delam samo, ko je to res nujno, ali pa ko imam slučajno tak dan, da imam potrpljenje za to....tako da eritriol uporabljam pri zajtrkih :) Zaradi zajtrkov planirano vstajam prej in se trudim, da so čimbolj raznoliki, eritriol pa je tu super nadomestek klasičnega sladkorja - za sladkanje gozdnih sadežev, skyr-ja, domače granole, skute itd. S partnerjem nama veliko pomeni, da dan začneva zdravo in da kak sladek prekršek prihraniva za kasneje, npr. ob kavi :)
-
Ana Delak
Z eritritolom sem zadovoljna. Uporabljam ga za sladkanje kave.
-
Margit Smole
Všeč mi je, saj uživanje rafiniranega sladkorja škodi zdravju. Je primerljive stopnje sladkosti, kot rafiniran trstni sladkor ali kokosov sladkor, ki sem ga uporabljala pred uvedbo Eritritola. Uporabljam ga, da sladkam kavo. Sladic ne znam peči, razen palačink in keksov pozimi in vem da bodo enako sladki, kakor prej.
-
Margit Smole
Všeč mi je, saj uživanje rafiniranega sladkorja škodi zdravju. Je primerljive stopnje sladkosti, kot rafiniran trstni sladkor ali kokosov sladkor, ki sem ga uporabljala pred uvedbo Eritritola. Uporabljam ga, da sladkam kavo. Sladic ne znam peči, razen palačink in keksov pozimi in vem da bodo enako sladki, kakor prej.
-
Špela Tihel
Navadnega sladkorja že več let ne uporabljam...sladila uporabljam le pri peki slaščic. Eritrol je edino sladilo ki sem ga preizkusila in ima res dober okus.
Med vsemi ga najraje uporabljam,ker je zelo podoben navadnemu sladkorju in ne spreminja okusa jedi.
-
Stane Martinčič
Eritritol je super sladilo za kakav,čaj in še kaj. Ni pa za marmelade,ker kristalizira in prav tak problem sem imel jaz.
-
Eva Kersnik
Eritritol sem prvič zasledila preko Malince in ga uporabljam že skoraj pol leta za vse: kava, čaj, peka peciv, palačinke itd. Preden sem se spoznala s tem sladilom sem beli sladkor menjala za rjavega, nato pa tega še za kokosovega. Samo me je vedno napihnilo v črevesju. Eritritol pa je sladilo, ki mi ne povzroča preglavic (ups, pač se ne morem odvadit od sladke kave ;)). Sama uporabljam za sladkanje toplih napitkov v razmerju 1:1, oz. včasih še manj. Pri Malinci ga dobim kakovostnega, po ugodni ceni, dostava pa je že naslednji dan.
-
Anita Tojagic
Eritritol je zakon. Ker sem se odločila za lchf prehrano to pomeni brez belega sladkorja. Ker sem imela telo navajeno na sladkor, predvsem sem oboževala res sladko kavo sem si na začetku pomagala z eritritolom. Sedaj sem ponosna, da že pol leta pijem grenko kavo, eritritolol pa uporabljam le pri peki lchf sladic. Ostali moji ne lchf- jevci so tudi navdušeni nad eritritolom, tako da v našem domu se je poraba belega sladkorja ZELO zmanjšala. Ponosna na spremembe...
-
Polona Reberšak
Eritritol uporabljam vsakič, kadar se lotim priprave sladic. Predvsem mi je všeč to, da lahko jem brez slabe vesti in bojazni, da sem spet zaužila preveč kalorij. Super pa je tudi za očeta, ki je pred kratkim imel operacijo na srcu in probleme s pritiskom, zdaj pa lahko brez težav je sladice, ki so popolnoma istega okusa kot če bi uporabljal navaden sladkor, a velikokrat bolj zdrave. Priporočam ga vsem, ki si želijo zgubiti kakšen kilogramček ali pa urediti krvni sladkor.
-
Simona Gornik
Tako kot ostale vaše dobrote, je tudi ERYTHRITOL v privlačni embalaži. Že barva pove, da je v njej nekaj zdravega, naravnega, dobrega... Je res super nadomestek, ravno zaradi tega, ker je brez kalorij. Sicer doma skorajda ne uporabljamo nič sladkorja, ko kaj sladkega spečemo, pa največkrat uporabimo kokosov sladkor.
-
Tina Suklje
Ej super je: pakiranje, da sploh ne omenim kako super duprsko skatlo imate, z malinco gor. Itak!! :) Eritritol uporabljam za peko, v sirupih, v kakavu, za prakticno vse. Super prav pride za Kandida dieto :)
-
Nada Pečenik
Eritritol sem prvič naročila. Bel sladkor sem vrgla proč
-
Marjana Lavrinšek Vranjek
Super zadeva, čeprav v moji kuhinji zelo malo uporabljam sladkor, mi je erythritol popolnoma zamenjal beli sladkor. Preizkusila pa ga bom tudi pri Božični peki.
-
Katarina Žagar
Eritritol uporabljam dokaj pogosto. Z njim sladim peciva, smutije in kuham marmelade. V sladicah ima malce "hladilen" okus.
-
Marjeta Granda
Eritrol je super za uporabo pri sladkanju, kave, čaja in drugih raznih napitkov saj ne zaužiješ nobenih dodatnih sladkih kalorij.
Za peko in kuhanje ga ne uporabljam saj je cenovno predrago glede na količino, ki jo je potrebno dodati naprimer za peko piškotov, potic, raznih zavitkov, itd., radi imamo namreč,
da so sladice, v kolikor jih že jemo, le-te sladke, sladke. ☺
Za vsakodnevno uporabo kot sem že na začetku omenila, pa je super.
-
Andreja Leben
Z vašimi izdelki sem zadovoljna, tudi eritritol uporabljam namesto belega sladkorja. Meni je všeč, ker ni tako sladko sladek. Za zajtrk si skuham proseno kašo, dodam sadje - največkrat gozdne sadeže, ki so nekoliko kisli- in ker sem sladkosnedka seveda dodam sladkor - zdaj eritritol- mi je bolj okusno kot prej ,z navadnim sladorjem.
Bolj prijeten okus je tudi kavice, čeprav jo čisto malo sladkam.
-
Maja Čolić
Moram reči, da mi je eritritol razširil obzorja. Dokler ga niste Malince začele promovirati, sploh nisem vedela za njegov obstoj. Zdaj ostaja moja redna sestavina in seveda nadomestek pri peki vseh peciv. Na kratko: zelo mi je všeč!
-
Katja Uršej
Sladilo eritritol sem tokrat poskusila prvič in sem z njim zadovoljna, sicer si zelo malo stvari sladkam in kar si sladkam vedno uporabim kokosov sladkor ali sedaj eritritol. Navadnega sladkorja ne uporabljam že kar nekaj časa. Sladilo navadno uporabljam zjutraj za čaj ter za kakšno sladico. Pakiranje je veliko in zadošča za kar nekaj časa. Trenutno imam same pozitivne izkušnje.
-
Petra Žirovnik Grudnik
Jaz uporabljam Eritritol namesto sladkorja že več kot 1 leto.
Z vašim sem zelo zadovoljna, ker ne peče in nima dodatnega okusa.
Odličen je :)
-
Brigita Džamastagič
Z embalažo sem zadovoljna (ekološko), uporabljam ga za sladkanje kave, občasno za peko sladic. V celoti ga sicer še nisem zamenjala z belim sladkorjem, čeprav le-tega uporabljam zelo redko (edino za peko)
-
Urška Jošar
Super je, popolnoma je nadomestil navaden sladkor in zelo sem zadovoljna z njim,le embalaža bi lahko bila cela iz papirja,ker je boljše za okolje
-
Klara
Pred približno mesec dni sem začela s posebno dieto, ukinila sem sladkor in ogljikove hidrate. Prvič uporabljam eritritol. Ne uporabljam ga veliko, le ko pripravljam čokoladke, včeraj pa sem prvič spekla fižolove brownije in sladkala z njim. Nič nisem tehtala sestavin, razen fižola, vse ostalo po občutku in tudi sladila sem po občutku, dobri dve žlici, pa je bilo čisto dovolj. Včasih sladkam kakavov napitek, ampak zelo malo.
-
Špela Prijatelj
Ubistvu si ne predstavljam več peke sladic in peciva brez eritritola, tako da je že zdavnaj nadomestil navaden bel sladkor in ga ne zamenjam več.
-
Mojca Belingar
Eritriol uporabljam predvsem za pripravo bolj zdravih sladic.
-
Irena Poljanšek
Eritritol se mi zdi super in ga tudi vedno več uporabljam.
Doma smo se ga kar navadili
-
Blanka Skodlar
V moji kuhinji že dolgo ni več navadnega sladkorja. Erythitrol sem prvič kupila v vaši spletni trgovini. Z njim sem zelo zadovoljna, saj ne maram preveč intenzivno sladkih okusov.
-
Teja Kragelj
Eritritol redno uporabljam pri peki in je super! sem zelo zadovoljna z njim. Uporabljam pa ga za vsa peciva.
-
Jana Fabjančič
Sladilo sem začela uporabljati ko smo v družini dobili sladkornega bolnika in ga uporabljam pri peki peciv. Drugače pa sladkorja oz. njegovega nadomestila sploh ne uporabljamo več. Mogoče kdaj še kokosov sladkor. Embalaža mi ustreza, kvaliteta pa je odlična.
-
Ana Delak
Z eritritolom sem zadovoljna, uporabljam ga večinoma za sladkanje kave.
-
Dragana Radojević
Eritritol sem v prvi vrsti nabavila zaradi nečakinje, ki je diabetik. In ker rada pripravim kaj za naše najmlajše, je to opcija, da ni prikrajšana. Letos sem delala figovo marmelado in razne torte. Ob tem prazničnem času ga bom poskusila tudi pri peki piškotov.
Sicer pa ga uporabljam tudi v najini kuhinji, saj se skušava izogibat navadnemu sladkorju.
Zadovoljna z okusom in sploh kot zamenjava pri peki je super, predvsem zato ker je kot sestavina podoben sladkorju, kar pomeni, da lahko katerikoli recept z navadnim sladkorjem uporabi, le da upoštevam razliko med sladkobo, če želim, da je slaščica sladka kot bi morala biti, seveda.
Vsekakor ga priporočamo - tako za splošno uporabo kot za diabetike, ker res niti malo ne vpliva na glikemični indeks
- Skrij komentarje