To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladno lešnikovi piškotki

Čokoladno lešnikovi piškotkiSESTAVINE: 
* 190g lešnikove moke
* 100g pirine bele moke
* 1 žlička pecilnega praška
* ščepec himalajske soli
* 146g eritritola
* 40g masla
* 115g mehkega sira (jaz sem uporabila nemastnega)
* 1 jajce
* 1 žlička vaniljevega ekstrakta
* pest fino sesekljanih lešnikov
* 150 gramov temne čokolade za obliv 
 
OPIS POSTOPKA: Moko, lešnikovo moko, pecilni, sol in eritritol zmešamo v posodi in naredimo jamico. Vanjo vlijemo stopljeno maslo, sir, jajce, vaniljo in dobro premešamo, dokler ne dobimo kompaktne zmesi. Na koncu primešamo še sesekljane lešnike. Testo damo v hladilnik za vsaj kakšno uro. Iz njega oblikujemo kroglice in jih polagamo na pekač. Vsako kroglico z vilico malce potlačimo. Pečemo na 180 stopinj 15-18 min. Dobro jih ohladimo. Čokolado stopimo (temperiramo). Del piškota pomočimo v čokolado in povaljamo v dodatno nasekljanih lešnikih.

Dober tek! 

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Mojca Perdih

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti