To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Mascarponejeva čokoladna torta (brez glutena)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mascarponejeva čokoladna torta (brez glutena)

SESTAVINE:
* 250 g mascarponeja 
* 60 g sladila eritritol 
* 40 g mandljeve moke 
* 3 jajca 
* 1 žlica vanilijevega ekstrakta 
* ščepec soli 
* 200 g temne čokolade 
* 100 g koščkov temne čokolade 
** sladoled, stepena sladka smetana

OPIS POSTOPKA:
 Nad soparo stopimo čokolado. Zmešamo mascarpone s eritritolom in med nenehnim mešanjem počasi dolivamo stopljeno čokolado. Nato dodamo še jajca, vanilijev ekstrat, ščepec soli in mandljevo moko. Vse dobro premešamo, dokler ne dobimo gladke zmesi. Zmes vlijemo v okrogel pekač in jo posujemo s čokoladnimi koščki. Pečemo 30 min na 180 stopinj. Lahko jo postrežemo s stepeno smetano in/ali sladoledom.

ČAS PRIPRAVE: 10 min
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti