To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladna torta z mandlji
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladna torta z mandlji

SESTAVINE:
Sestavine za biskvit: 
* 6 jajc 
* 140 g sladkorja (eritritol, kokosov sladkor)
* 140 g masla 
* 140 g mandljeve moke 
* 140 g temne čokolade
Sestavine za kremo: 
* 250 ml sladke smetane 
* 250 g mascarpone sira 
* 50 g sladkorja v prahu (eritritol)
* 1 vanilijev puding brez glutena 
* 0,5 l mleka 
* 2 žlici sladkorja (eritritol, kokosov sladkor)

OPIS POSTOPKA:
 Nad soparo stopimo čokolado. Nato zmiksamo sladkor z maslom in rumenjaki. Počasi jim dodajamo stopljeno čokolado. Miksamo toliko časa dokler zmes ni gladka in svetleča. Odstranimo 1/3 mase in jo prihranimo za na konec, za premaz. Dodamo mandljevo moko (v ostali 2/3 mase) in dobro zmešamo. V posebni skledi stepemo sneg iz beljakov in ga nato nežno vmešamo v mešanico ostalih sestavin. Biskvit pečemo 40 min na 170 stopinj. Ko je pečen počakamo, da se ohladi in ga nato premažemo z tisto prihranjeno tretjino mase.

Najprej skuhamo puding po navodilih iz vrečke. Pudingov prah zmešamo z 2 žlicama sladkorja in nekaj hladnega mleka. Ostalo mleko zavremo in ko zavre vanj vmešamo pudingov prah ter kuhamo dokler se puding ne zgosti. Stepemo sladko smetano. Ko je stepena ji dodamo, po žlicah (med nenehnim mešanjem), mascarpone in sladkor v prahu. Na koncu vmešamo še ohlajen puding. S kremo napolnimo dresirno vrečko in okrasimo ohlajeno torto. Torto lahko okrasimo s koščki čokolade, mandlji in cvetjem.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti