To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pavlova torta, na zdrav način
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pavlova torta, na zdrav način

Iščete idejo za enostavno sladico, ki je povsem enostavna in zdrava? Potem ste na pravem mestu. 

SESTAVINE:
Za testo: 

* 7 beljakov
* 300g eritritola (lahko ga nadomestite z navadnim sladkorjem) 
* 1 žlička vanilijevega sladkorja
* 1 žlica pirine bele mehke moke iz ekološke pridelave
Polnilo: 
* 400ml smetane za stepanje
* 1 žlica eritritola (po okusu lahko dodajate tudi več, a ne pozabite da je testo zelo sladko) 
* vanilijev sladkor ali 3 kapljice vanilijeve paste
* sveže jagodičevje

OPIS POSTOPKA:  
Testo: Beljake stepajte, vse dokler ne nastane sneg. Ko je sneg kompakten, počasi dodajajte mešanico eritritola, vanilijevega sladkorja ter moke. Mešajte dodatnih 5 minut, da zmes nastane kompaktna in lepljiva. Kasneje mešanico preložite na pladenj in oblikujte enakomeren lep krog, ki naj bo visok približno 4cm. Pečico segrejte na 150 °C in pecite 60 minut. Med peko pazite da ne odprete pečice, drugače lahko sneg pade in pavlova torta ne bo uspela. Po 60 minutah, ko je testo že pečeno pečice ne odpirajte, temveč počakajte, da se testo v ugasnjeni pečici popolnoma ohladi. S tem bomo dosegli hrustlavost ter da bo testo ostalo puhasto in visoko. 

Polnilo: Smetano stepajte, dodajte sladilo ter vanilijev sladkor ali vanilijevo pasto. 

Ko se testo ohladi, nanj nanesite polnilo ter z jagodičevjem okrasite. 

Testo lahko po želji tudi razpolovite ali naredite dvojno maso, da bo pavlova torta višja. 

Dober tek!

RECEPT PRIPRAVILA: Manca Sodnik

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti