To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Biskvit s sadjem
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Biskvit s sadjem

SESTAVINE:
* 2 skodelici pšenične bele moke (lahko je tudi pirina)
* ½ skodelice eritritola/kokosovega sladkorja (lahko tudi manj, vendar količino nadomestimo z moko)
* 1 jajce
* 1 žlica kokosovega olja
* 1 skodelica mleka
* par kapljic vaniljeve arome
* mešano sadje

** kot merico uporabljam skodelico za kavo

OPIS POSTOPKA: Najprej penasto vmešamo jajce in eritritol. Nato dodamo moko, kokosovo olje in mleko ter dobro premešamo z mešalnikom. Po želji lahko nekaj moke nadomestite s kakavom in dobite čokoladno različico biskvita.

Biskvit nalijemo v pekač, ki smo ga prej naoljili. Po masi nato potresemo sadje po želji, jaz sem uporabila ribez, borovnice, maline in jagode.

Sama sem uporabila 3 zelo nizke pekače, premera približno 16 cm, zato sem biskvit pekla zgolj 10 minut na 180 stopinjah. Če boste uporabili večji pekač prilagodite čas pečenja.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Alja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti