To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Rožičevo pecivo (brez moke)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Rožičevo pecivo (brez moke)

SESTAVINE:
* 5 jajc  
* Vanilin ekstrakt  
* 5 žlic sladkorja ali nadomestka sladkorja  
* 4 žlice rožičeve moke  
* 1 žlica kakava  
* 1 žlica gustina 
* Pol pecilnega praška
* Koščki temne čokolade
* Maline
* Temna čokolada za preliv
* Malinova marmelada
* Sadje za dekoracijo 

OPIS POSTOPKA: Jajca (sobne temperature), sladkor in vanilin ekstrakt damo v posodo in z mešalnikom mešamo toliko časa, da zmes naraste in se zgosti. Rožičevo moko, kakav, pecilni prašek in gustin zmešamo in dodamo k jajčni zmesi. Z lopatico narahlo premešamo, da se vse sestavine povežejo. Mešamo zelo rahlo, da nam v zmesi ostane čim več zraka. Dodamo še koščke temne čokolade in maline. Pekač (jaz sem uporabila okrogel pekač, premer 18 cm) obložite s papirjem za peko ali ga rahlo namastite. V pekač zlijemo zmes in pečemo v pred-ogreti pečici na 180 stopinj približno 40 minut. Če uporabite večji pekač, čas peke nekoliko zmanjšate. Ohlajeno pecivo premažemo z malinovo marmelado in prelijemo s čokolado. Po želji okrasite s svežim sadjem.

Pa dober tek :) 

ČAS PRIPRAVE: 15 min + 40 min peka in dekoracija
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti