To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Makovo pecivo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Makovo pecivo

Odločila sem se pripraviti malo bolj zdravo različico makovega peciva. Tako sem namesto navadnega sončničnega olja uporabila kokosovo, namesto trsnega sladkorja pa eritritol (naravno sladilo brez kalorij). Meni je bilo zelo všeč in verjamem, da bo tudi tebi. 

SESTAVINE:
Biskvit:
* 2 jajci
* 1 lonček eritritola (jaz sem uporabila zmletega)
* 2 lončka bio pšenične moke
* 2 lončka maka
* 2 lončka mleka (kravjega ali rastlinskega) 
* 1/2 lončka kokosovega olja
* ščepec 100% vanilije
* 1 pecilni prašek
Čokoladni preliv:
* 150 g 80%  temne čokolade 
* 2 žlici kokosovega olja 

OPIS POSTOPKA: Beljake stepemo v sneg. Rumenjake skupaj z eritritolom in vanilijo penasto vmešamo. Nato dodamo kokosovo olje (stopljeno) in mleko. Premešamo. Dodamo še suhe sestavine (mak, moko, pecilni prašek) in mešamo toliko časa, da dobimo gladko maso. Čisto na koncu na rahlo primešamo še sneg. Pekač obložimo s peki papirjem ali ga namastimo z maslom in posujemo z drobtinami. Maso zlijemo v pekač in pečemo na 180 stopinj cca 25 minut.

Preliv: V ponvici segrejemo kokosovo olje in dodamo čokolado. Na minimalni temperaturi in stalnim mešanjem počasi dobimo gladek preliv, ki ga enakomerno prelijemo čez biskvit.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti