To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Dietni čokoladni brownie
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Dietni čokoladni brownie

SESTAVINE: 
* 5 jajc
* 2 žlici pirine moke
* 2 žlici mandljeve moke
* 4 žlice kakava (happy cacao mix)
* 15 g pecilnega praška
* 100 g eritritola
* 200 ml mandljevega mleka (ali mleka brez laktoze)
* Čokoladni puding
* 250 ml mleka brez laktoze
*  2 žlici happy cacao mix po želji + 150 ml mleka

OPIS POSTOPKA: Ločimo beljake in rumenjake. Iz beljakov stepemo sneg. V drugi posodi zmiksamo 5 rumenjakov, pirino in mandljevo moko, pecilni prašek, kakav, eritritol in 200 ml mandljevega mleka ( ali katerega koli drugega mleka). Z lopatko postopoma vmešamo sneg iz beljakov. Maso vlijemo v pekač, ki je obložen s peki papirjem. Pečemo približno 40 min na 180 stopinj celzija. Testo pustimo na toplem v pečici še za nadaljnje pol ure. Nato ga vzamemo iz pečice in odstranimo - odrežemo vrhnji del biskvita. Medtem skuhamo nesladkan čokoladni puding. Za sladilo lahko uporabimo eritritol (količina po želji). Namig: Ko odrežemo vrhnji del biskvita ga lahko napojimo s kakavom ( 2 žlici happy cacao mix zmešamo z 1,5 dcl mandljevega mleka). Ko je biskvit ohlajen in puding skuhan, le tega prelijemo čez biskvit in postavimo hladilnik vse dokler se puding ne strdi.

ČAS PRIPRAVE: 1h 15 min  
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti