To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Torta Pavlova (brez glutena)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Torta Pavlova (brez glutena)

SESTAVINE:  
*3 beljaki
*160 g kokosovega sladkorja
*ščepec himalajske soli
*300 g svežih borovnic
*400 ml sladke smetane
 
OPIS POSTOPKA: S ščepcem soli stepite beljake v trd sneg in med stepanjem počasi dodajajte sladkor. Stepajte dokler zmes ne postane gladka in sijoča. Na peki papir narišite obroč in nanj položite beljakov sneg. Pecite 40 minut na 140 stopinj.  Ko je torta pečena, počakajte vsaj pol ure, da se ohladi. Nato jo okrasite s stepeno sladko smetano in svežimi borovnicami.
 
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti