To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladni muffini z jagodno kremo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladni muffini z jagodno kremo

SESTAVINE: 
Testo:
200g bele pirine moke
* 25g kakava
* 12g pecilnega praška
* 100g eritritola
* ščepec soli
* 100g masla
* 2 jajci
* 150 ml mleka
* 100g temne čokolade brez sladkorja
Krema:
* 300g zmrznjenih jagod
* 1 žlica gustina
* 1 žlica eritritola
* 1 instant smetana (šlag pena)

OPIS POSTOPKA:
Muffini:
1) V eni posodi zmešamo suhe sestavine (razen čokolade), v drugi mokre.
2) V mokre sestavine vmešamo suhe da dobimo gladko testo
3) Z žličko nadevamo mini posodice za muffine.
5) Pečemo 20-25 minut na 180 stopinj.
Krema:
1) Jagode odmrznemo – sok, ki nastane pri odmrzovanju shranimo in zmeljemo do gladke mase v električnem mešalniku.
*soka potrebujemo 200ml (če nam zmanjka dodamo vodo)
2) V posodici zmešamo 6 žlic soka od 200ml, gustin in sladilo do gladke mase.
3) Preostanek soka zavremo, odstavimo, vmešamo mešanico z gustinom, premešamo, nato dodamo jagode.
4) Med stalnim mešanjem kuhamo še 10 minut (more vmes ponovno zavreti)
5) Popolnoma ohladimo, nato vmešamo instant smetano, ki smo jo pripravili po navodilih.*
*namesto smetane lahko vmešate tudi grški jogurt ali kateri drugi mlečni izdelek vendar pa bo krema nekoliko »težja«

RECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Štanta

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti