To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

LCHF Štrudelj
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

LCHF Štrudelj

SESTAVINE: 
TESTO:
* 110 g mandljeve razmaščene moke
* 60 g kokosove fino mlete moke
* 30 g fiber fin (sukrin) moke
* 30 g psilum moke
* 10 g masla
* 30 g kokosovega olja
* 2 jajci
* 200 ml vode
* 1 JŽ jabočni kis
NADEV:
* 400 g mlade bučke
* 5 JŽ eritritola
* 300 g kisle smetane
* cimet 


OPIS POSTOPKA: Bučko naribamo in dodamo 2 JŽ eritritola. Vse suhe sestavine zmešamo, dodamo jajci, maslo in kokosovo maščobo in prelijemo s toplo vodo in dodamo kis. Dobro zgnetemo, oblikujemo kroglo in pustimo počivati 10 min. Nato maso razvaljamo med dvema peki papirjema. Testo premažemo s kislo smetano, nadevamo z naribano bučko in potrosimo s eritritolom. Pecivo zvijemo s pomočjo peki papirja, prenesemo v pekač, prebodemo z vilico ali nožem in pečemo 20 min na 200°C in še 30 min na 180°C. 

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Natalija Pogorelc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti