To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Vaniljeva panakota in borovničev mousse (brez glutena)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Vaniljeva panakota in borovničev mousse (brez glutena)

SESTAVINE:
Za vaniljevo panakoto: 

* 400 ml sladke smetane 
* 30 g rjavega ali kokosovega sladkorja 
* 4 lističev želatine - nadomestite jo lahko z agar agarjem 
* semena ½ vaniljinega stroka
Za borovničev mousse: 
* 200 ml sladke smetane 
* 300 g borovnic 
* 2 jedilni žlici sladkorja/eritritola
* 10 g želatine v prahu 

OPIS POSTOPKA: Zavremo sladko smetano s sladkorjem in semeni vanilje. Med tem, za 10 min, namočimo lističe želatine v hladni vodi. Ko smetane zavre jo odstavimo z ognja in vanjo vmešajmo lističe želatine, ki smo jih predhodno dobro oželi. Vlijemo kremo v 4 kozarce in postavimo na hladno za 2 do 3 ure. Na majhnem ognju kuhamo borovnice približno 10 min. Potem počakamo 30 min da se malo ohladijo. Med tem zmešamo želatino v prahu s 5 žlicami hladne vode in počakamo da nabrekne. Nato jo na zelo majhnem ognju raztopimo in ves čas pazimo, da ne zavre! Ko se stopi jo vmešajmo v borovnice in za tem v kremo po žlicah vmešavamo stepeno sladko smetano. Mousse nalijemo v kozarce (na ohlajeno panakoto) in jih postavimo za 2 uri v hladilnik. Na koncu lahko sladico okrasimo s stepeno sladko smetano in borovnicami.

ČAS PRIPRAVE:
 10 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti