To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sadni LCHF "tiramisu" v kozarcu

SESTAVINE(za 6 kozarcev):
Za biskvit:
* 2 jajci
* 110 g eritritola
* 2 žlici mlačne vode
* 2 žlici kokosovega olja
* 40 g mletih mandljev
* 40 g kokosove moke
* 2 žlici nesladkanega kakava
* pol žličke pecilnega praška
* pol žličke sode bikarbone
* 2 žlici indijskega trpotca
Za kremo:
* 200 g sladke smetane
* 1 žlica eritritola
* 1 žlička vanilijeve arome
* 250 g mascarponeja
Ostalo:
* gozdni sadeži (ali katerokoli drugo sadje)
* nesladkan kakav za posip 

OPIS POSTOPKA: Beljaka in rumenjaka ločimo. Beljaka stepemo v sneg. Rumenjakoma dodamo sladkor in stepamo nekaj minut. V zmes dodamo olje in mlačno vodo. Dodamo še mlete mandlje, kokosovo moko, pecilni prašek, sodo bikarbono in kakav. Sestavine dobro zmešamo. Dodamo še sneg in na koncu indijski trpotec. Zmes prelijemo v pekač obložen s peki papirjem. Pečico segrejemo na 180° in biskvit pečemo 20 minut. Ko je pečen, ga ohladimo. Sladko smetano stepamo toliko časa, da se začne gostiti. Takrat dodamo sukrin in stepamo do mehke čvrstosti. V zmes vmešamo mascarpone in vanilijevo aromo. Na dno kozarca položimo košček biskvita, ki smo ga prej pomočili v zmiksano poljubno sadje razredčeno z nekaj vode. V kozarec nato dodamo žlico na koščke narezanega sadja. Pokrijemo z žlico pripravljene kreme. Postopek ponovimo. Na koncu posujemo s kakavom. Kozarce postavimo v hladilnik čez noč, da se krema ohladi in strdi ter, da se vse skupaj lepo poveže.
 
ČAS PRIPRAVE: 1h - 1,5h
RECEPT PRIPRAVILA: Tina Konjedic
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti