Hiter proteinski biskvit z gozdnimi sadeži
SESTAVINE:
* 4 jajca
* 2 veliki žlici eritritola
* 2 žlici razmaščene kokosove moke
* 2 merici beljakovin v prahu
* Pol pecilnega praška
* 1 mali grški jogurt z 0% maščobe
* 150g gozdnih sadežev (lahko tudi drugo sadje)
OPIS POSTOPKA: Ločimo4 rumenjake od beljakov. Rumenjakom dodamo eritritol (ali poljubno sladilo), dodamo 2 žlici razmaščene kokosove moke, grški jogurt, pol pecilnega ter dve merici poljubnih proteinov (jaz sem uporabila vaniljeve). K masi rahlo primešamo sneg iz beljakov, dobro premešamo ter vlijemo polovico mase v pekač. Nato posujemo maso s poljubnim sadjem ter prelijemo s preostalo maso. Pečemo 25 minut na 180 stopinj Celzija.
RECEPT PRIPRAVILA: Nives Jakopič
Komentarji (0)