To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladna torta (brez glutena in z eritritolom)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladna torta (brez glutena in z eritritolom)

SESTAVINE:
Sestavine za biskvit: 
* 250 g temne čokolade 
* 125 g masla 
* 5 jajc 
* 120 g eritritola
Sestavine za kremo: 
* 400 ml sladke smetane 
* 400 g temne čokolade

OPIS POSTOPKA:
 Maslo in čokolado stopimo nad soparo. Stepemo rumenjake z eritritolom in jim počasi dodajamo stopljeno čokolado z maslom. Na koncu, v to mešanico, nežno vmešamo sneg beljakov. Pečemo 30 min na 180 stopinj. V vroči smetani stopimo čokolado. Počakamo, da se krema ohladi in začne strjevati. Ko je že strjena in se jo da še vedno zmešati jo damo v dresirno vrečko in razporedimo po pečenem biskvitu. Nato jo postavimo na hladno za 2 uri. Na koncu jo lahko okrasimo s koščki čokolade in karameliziranimi lešniki, postrežemo pa s stepeno smetano. 

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti