To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Supervitalne ajdove kocke

Ajda je preprosto žito, ima pa izjemno hranilno vrednost. Bogata je z magnezijem in poskrbi za nižji krvni pritisk. Priprava ajdove kaše je enostavna, obrok z ajdo pa nas nasiti za dlje časa.

SESTAVINE:
150 g ajdove kaše
* 30 g kokosovega olja
* 120 g eritritola
* 5 jajc
* 1 žlici grenkega kakava
* 2 žlici maca coffee mix
* 1 žlica chia semen
* 1/2 kavne žličke sode
* lupinica pomaranče ali limone
Preliv:
* 500 g kiselkastega sadja (malin/gozdnih sadežev/ribeza.... lahko zamrznjeno)
* sok ½ limone
* cca 2 žlici eritritola
* 150 g temne čokolade (vsaj 75%)
* žlica kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Ajdovo kašo čez noč (12 ur) namočimo v hladno vodo. Naslednji dan jo dobro speremo pod hladno vodo in odcedimo.
Rumenjake, eritritol, kokosovo olje in limonino lupinico penasto stepemo. Iz beljakov stepemo trd sneg. V rumenjakovo maso dodamo kakav, maca coffee mix, moko, chia semena, sodo in ajdovo kašo. Dobro premešamo, nato pa nalahko s kuhalnico vmešamo še sneg iz beljakov. Stresemo v pekač (cca 25x30 cm) obložen s peki papirjem in pečemo 20-25 minut na 180 stopinj.
 
Medtem pripravimo preliv iz sadja. V kozici zavremo sadje, dodamo limonin sok in po okusu sladkamo z eritritolom ter kuhamo dokler voda ne povre in dobimo džemu podobno strukturo. S prelivom premažemo pečene rezine. Ohlajene prelijemo s čokoladnim prelivom (čokolado s kokosovim oljem stopimo nad soparo). Ko se glazura strdi narežemo na kocke.
 
ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT SESTAVILA:
 Nina – Kinvitalove sladice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti