To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pijana nevesta brez sladkorja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pijana nevesta brez sladkorja

SESTAVINE: 
BISKVIT 1:
* 4 jajca
* 20 g eritritola
* 80 g mletih orehov
* 20 g psiliuma 
* 1 žlička pecilnega praška 
* 40 g zmehčanega masla 
BISKVIT 2:
* 4 jajca
* 70 g mletih orehov
* 30 g mandljeve moke
* 14 g masla
* 80 g sladke smetane
KREMA:
* 500 ml sladke smetane
* 2 jajci
* žlica eritiritola
* žlica glukomanan moke
* 2 žlici mascarpone sira
* rum
* kocka temne čokolade 

OPIS POSTOPKA: Ločimo beljake in rumenjake, beljak stepemo v sneg, rumenjakom dodamo sladilo in jih penasto umešamo. Dodamo orehe, pecilni prašek in maslo, ter dobro premešamo. Dodamo še psilium ter beljake in premešamo. Prenesemo v pekač.
Za drugi biskvit ločimo beljake in rumenjake, beljake stepemo v sneg, rumenjakom dodamo sladilo in jih penasto umešamo. K rumenjakom dodamo ostale sestavine ter dobro mešamo, na koncu počasi primešamo še beljake. Oba biskvita pečemo 30 min na 180° C.
Za kremo na štedilniku segrejemo sladko smetano. V segreto smetano ubijemo 2 jajca in kuhamo na zmernem ognju še 5-10 min. Dodamo sladilo, premešamo in ohladimo. K ohlajeni masi dodamo maskarpone in če masa ni dovolj gosta, dodamo poljubno količino glukomanan moke. Namočimo oba biskvita z rumom razredčenim z vodo. S kremo premažemo prvi biskvit in pokrijemo z drugim. S preostalo kremo premažemo še vrhnjo plast drugega biskvita in čez posujemo naribano čokolado.

Lahko uporabite samo en recept za biskvit, tistega, ki vam je ljubši. Namesto kreme lahko zgornjo plast premažemo s stepeno smetano.
 
ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Natalija Pogorelc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti