To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Kokos in čokolada brez sladkorja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Kokos in čokolada brez sladkorja

SESTAVINE:
* 65 g kokosove moke
* 4 žlice eritritola
* 1/2 čž pecilnega praška
* 2 jajci
* 2 dcl nesladkanega mandljevega mleka
* 2 žlici kakavovih zrn
* 80 g temne čokolade brez sladkorja

OPIS POSTOPKA:
 V posodi zmešamo kokosovo moko, eritritol, pecilni prašek in kakavova zrna. V lončku stepemo 2 jajci in jima dodamo nesladkano mandljevo mleko, ponovno dobro premešamo ter prelijemo čez pripravljeno zmes suhih sestavin. Maso dobro premešamo. S pestjo oblikujemo manjše kroglice (po potrebi dodamo še malo mandljevega mleka), ki jih z dlanjo v oblika kroga pritisnemo na pekač obloženem s peki papirjem. Pečemo 15 min na 180 stopinj celzija. Na sopari stopimo temno čokolado in vanjo povaljamo ohlajene kekse. 

ČAS PRIPRAVE: 15 min +15 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti