To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Čokoladni souffle brez moke
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Čokoladni souffle brez moke

SESTAVINE:
* 4 jajca
* sladilo, npr. eritritol v prahu (po okusu)
* 2 jedilni žlici mandljeve razmaščene moke
* 160 g 70% čokolade
* 100 g masla
*  noževa konica vanilijeve paste
* ščep soli
* mešanica za kakavov napitek v prahu ali eritritol v prahu (za posip)
* nekaj masla in kakavovega napitka v prahu za premaz modelov 

OPIS POSTOPKA: Čokolado skupaj z maslom stopimo nad vodno kopeljo. Ko se čokolada stopi, vse dobro premešamo, posodo vzamemo stran od vodne kopeli in pustimo, da se čokolada nekoliko ohladi.
Jajca in eritritol v prahu penasto zmešamo z električnim mešalcem. Z metlico vmešamo mandljevo moko. Na koncu dodamo še ohlajeno čokolado z maslom in vanilijevo pasto ter ščep soli. Modelčke za souffle dobro premažemo z maslom, damo v hladilnik in nato posujemo s kakavom. Čokoladno maso za souffle zlijemo v modelčke (ne čisto do vrha). Pečemo v pečici na 180°C, cca. 10-15 minut.
Bolje je prej preveriti, če je že pečeno, kot da pustimo predolgo in nastane "muffin". Pravi souffle mora imeti toplo in tekočo čokoladno sredico. Še topel souffle lahko postrežemo v posodicah, lahko ga skušamo zvrniti iz posodic na krožnik. Zraven prija malinova omaka, vanilijev sladoled, meta, mangov vinaigrette... Souffle lahko posujemo s sladilom v prahu ali s kakavovim napitkom v prahu. 

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Jezeršek - Mmmuffins&Co.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti