To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Polnozrnate smrečice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Polnozrnate smrečice

SESTAVINE:
* 120 g polnozrnate moke
* 60 g eritritola
* 50 g kokosovega olja
* 1 jajce
* vanili aroma
* ščepec pecilnega praška
* 50 g čokolade za okrasitev
* kokosova moka za posip

OPIS POSTOPKA:
 Jajce in eritritol penasto vmešamo, nato dodamo moko, pecilni, staljeno kokosovo olje, vanilijo ter premešamo in povežemo v eno veliko kepo testa. Če se nam zdi, da je testo presuho in se drobi, lahko dodamo kakšno žlico vode oz. če je testo preveč mehko, dodamo še malo moke. Testo razvaljamo na kuhinjskem pultu z valjarjem in malo moke, nato naredimo piškote z modelom za piškote, z obliko po želji. Jaz sem uporabila smrečico. Pečemo na 180 stopinj Celzija v pekaču s peki papirjem do 12 minut oz. do takrat, ko vidimo, da se malo obarvajo. Ko se ohladijo, jih okrasimo s stopljeno čokolado in posipamo s kokosovo moko.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Tamara Lesinšek - TasTasty

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti