-
Damijan
MnenjeMnenjeMnenje
-
Vzdevek
mnenje o Sladilo eritritol brez kalorij 500gmnenje o Sladilo eritritol brez kalorij 500g
Pokaži vse
-
Damijan
MnenjeMnenjeMnenjeMnenjeMnenje
-
Moni Tkalec
Že dolgo imam težave z samo prebavo. Napihovanjem, krči... In sem začela tudi izločat gluten. Kakor se le da. Nimam sicer potrjene celiakije, pa vendar, že samo zaradi zdravja, mi je ljubša mandljeva moka, kokosova moka, koruzna
moka, kamutova moka.... saj so brez glutena. Imam pa potrjeno laktozno intoleranco, tako se v največji meri izogibam mlečnih zadevam, ki vsebujejo laktozo. Tako v peki, raje uporabim mandljevo moko, kamutovo in dodam samo malo bele moke. Seveda pa največkrat, brez bele moke. Da je bolj presna sladica :) Mandljev okus mi je všeč, sladici da poseben priokus. Še naprej jo bom uporabljala :)
-
Moni Tkalec
Namesto sladkorja, kateri nosi ogromno kalorij, posledično tudi ni najbolje za naše zdravje, že kako leto redno uvajam Malincin Eritritol, ki je brez kalorij. Njegov okus je prijeten. Nič kaj dosti drugačen od navadnega sladkorja. Nam ustreza, sladice so vse super okusa. Sem pa bolj mirna, ko vem, da je veliko bolj zdrav od navadnega sladkorja. Z veseljem ga bom še naprej uporabljala.
-
Sabina Glavac
Mešanica se mi zdi uporabna za več stvari. Najraje jo dodajam v zmes za kruh, večkrat jo dodam domačim granolam in solatam.
-
Janja Lopatič
Zadovoljna sem z Eritrolom; letos sem skuhala kar nekaj domače marmelade z njim….enkrat se mi je zgodilo, da je šel v majhne kristalčke; morda sem premalo mešala marmelado.
-
Darinka Bec
Zelo sem zadovoljna ! Kokosovo olje super!
-
Melita
Eritrol mi je zelo všeč, saj brez skrbi pred dodatnimi kalorijami sladkam svojo kavico ali pecivo, ki ga spečem. V bistvu smo z njim v celoti zamenjali beli sladkor. Najbolj prikladno pa je to, da nima nekega dodatnega neprijetnega priokusa kot nekatera druga “sladkorna nadomestila”.
-
Karmen Papež
Mešanico semen uporabljam predvsem pri peki kruha in pogače.
-
Vlasta Kobal
Moje mnenje glede Eritritola je pozitivno. Res je manj sladek, vendar nisem povečala količine in je bilo dovolj sladko.
-
Vladimir Pečar
Priročnik je uporaben, izbira receptov je dobra.
-
Alenka Likar
Olje je odlično, uporabljam ga za peko palačink, na hitro na njem popečem piščancji ali puranji zrezek. Sladic sicer ne pripravljam a jih bom začela, tudi piling si bom pripravila po tvojem receptu.
-
Dorica Lozar
Semena uporabljam pri pripravi kvašenih rogljičkov slanih. Pa tudi pri peki mafinov
-
Maša Košir
Semena so noro dobra, okusna in kar je v današnjem času pomembno imajo tudi dostopno ceno.. Najraje jih uporabljam v tvojem kruhu brez vzhajanja ki je booooožanski:-) Vsekakor tudi fino za kakšno darilo kakšni kuharici, ki rada zdravo kuha..
-
Marija Maček
Brez mandljeve moke si pa jaz življenja sploh ne znam več predstavljati, ker je res vsestransko uporabna. Iz nje pečem kruh, žemljice, peciva, kekse…
Uporabljam jo tudi za zgoščevanje jedi, kot dodatek smutijem, kosmičem… Tudi jušne cmočke se da naredit iz nje. Fantastična zadeva, če omejuješ vnos OH-jev. Nima tako specifičnega okusa kot na primer arašidova, zato je res vsestransko uporabna.
-
Barbara Ajdič
Ker se zaradi zdravstvenih razlogov izogibam glutenu ter tudi kolikor se le da industrijsko predelani BG moki, sem poskusila s peko sladic in kruha z mandljevo moko. Bila sem prijetno presenečena nad okusom in teksturo. Nihče ni ugotovil, da je sladica brez moke, le da je zelo okusna. Tudi zajtrki so sedaj ponovno bolj raznoliki, poleg tega pa je kruh iz mandljeve moke precej bolj nasiten kot navaden oz. brezglutenski, kar mi je tudi super.
-
Ingrid Boughaba
Mandlejvo moko sem naročila, ker sem se začela prehranjevanti na LCHF način.
Zadovoljstvo je popolno, 100% zadovoljna. Hvala za vse recepte, ki so zelo uporabni
-
Katja Jerič
Vajini izdelki nasloh to tooooop!! Kvalitetni, božanski in hkrati ugodni. Mandljevo moko sem dobila v kompletu LCHF z vsemi ostalimi stvari in moram reči, da je okus fenomenalen. Najrajše jo uporabljam kar za peko palačink, saj se resnično okusi kar prepojijo in posledično stopijo v ustih. Hvala vama za vse okuse brbončic, predvsem pa vse napotke in novosti, ki jih delita z nami.
-
Brigita Džamastagič
Embalaža lična, ekološka. Spekla sem štručke po vašem receptu, bile so super. Vesela sem vsakega novega recepta, tako da bom sedaj spekla kruh, pa še kaj,...
-
Viki Bajec
Mandljevo moko sem naročila za mojo prijateljico, pravi da je z izdelkom zelo zadovoljna, uporablja pa jo že dlje časa.
- Skrij komentarje