To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

LCHF šmorn z jagodami

1

Legendarni carski praženec, po domače šmorn, narejen tako, da je primeren za LCHF način prehranjevanja.

SESTAVINE:
 
* 2 jajci
* 100ml sladke smetane
* 10g mandljeve moke
* 10g sladila eritritol
* 5g psiliuma oz. indijskega trpotca
* ščepec 100% vanilije v prahu ali dve kapljici vanilijeve arome
* ščepec himalajske soli
* 1 žlička kokosovega olja
Nadev:
* 100g jagod svežih ali zamrznjenih
* 1 žlica eritritola
* sladka smetana za stepanje 

OPIS POSTOPKA: Jajca razžvrkljamo z vilico in dodamo vse ostale sestavine, razen kokosovega olja. Pustimo 15 minut, da psilium nabrekne in masa postane bolj gosta.
V ponvi segrejemo kokosovo olje in vlijemo maso za šmorn. Pečemo cca 5 minut.
Nadev: 100g jagod narežemo, posladkamo z žlico eritritola in kuhamo cca 3 minutke, da se sladkor stopi in jagode razpustijo. Zraven stepemo smetano, ki je ne sladkamo ali ji dodamo malce eritritola. 

Dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVIL: Malinca Nastja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Nataša Hlebš

Sploh nimam besed .... tako je dobro.
Najbolj bi lahko opisala z: KIČASTO!
Top hiti