To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.
To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.
Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov
To polje je obvezno.
Ajda se uvršča med žita, čeprav botanično gledano slada med trave. Izvira iz centralne Azije in Sibirije, v Evropo pa so jo prinesli šele v poznem srednjem veku Mongoli. Velik pomen je imela že v 17. in 18. stoletju, pravo veljavo – kot žito, s pozitivnimi učinki na zdravje pa je dobila v sedemdesetih letih.
Pri ajdi uporabljamo predvsem semena, iz katerih tudi nastanejo ajdovi kosmiči. Kosmiči so idealna izbira za uravnotežen in hranljiv zajtrk. So prijetnega sladkega okusa po oreščkih in se dobro podajo v kombinaciji z mlekom ali jogurtom.
Ajdo odlikuje to, da ima harmonično sestavo beljakovin in zato je primerna za prehrano vegetarijancev.
Ajda ne vsebuje glutena in je zato primerna tudi za tiste, ki ga ne smejo uživati ali pa ga ne želijo uživati.
Ajdovi kosmiči so odlični za pripravo različnih zajtrkov (musliji, jogurti, skuta, smothiji) in kot dodatek različnim jedem, kot so juhe, kaše, solate.
Sestavine: 100 % ajdovi kosmiči iz ekološke pridelave
Neto količina: 500 g
Poreklo: Nizozemska
Pakirano v prostorih, kjer so lahko prisotni tudi oreščki, semena in žita.
EKO – izdelek iz ekološke pridelave - pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).
Ajdovi kosmiči iz ekološke pridelave 500g so na voljo tudi v Maxi marketu Mercator v Ljubljani (Trg republike 1).
Hranilna vrednost na 100 g
Tvoj paket bo pri tebi v nekaj dneh! Če naročiš paketek do 13 ure, bo predvidoma že naslednji delovni dan pri tebi. Drugače pa se trudim, da vsa naročila prejeta po 13 uri zapakiramo in odpošljemo takoj naslednji delovni dan.
Redni strošek dostave je odvisen od višine naročila:
Te zanima, kako nato pride paketek do tebe?
Na izbiro imaš 5 različnih plačilnih metod: