To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Polnozrnat kruh

SESTAVINE:polnozrnat kruh
* 500 g pšenične polnozrnate moke
* semena (sončnična, bučna,…) 
* pol zavitka kvasa (25 g) 
* 350 ml tople vode
* 1 žlička soli

OPIS POSTOPKA: V skodelici zmešamo kvas in malo tople vode. V posodo stresemo moko, cela ali zmleta semena in v sredini naredimo luknjo. Vanjo zlijemo mešanico, ki smo jo pripravili in posodo pokrijemo. Počakamo 5 minut, nato vse skupaj premešamo, dodamo sol in počasi dodajamo vodo. Ko je testo pripravljeno, posodo neprodušno pokrijemo in počakamo približno 1 uro. Medtem segrejemo pečico na 240 stopinj. Oblikovan hlebec pečemo 5 minut na 240 stopinjah, nato temperaturo znižamo na 200 stopinj in pečemo še približno 30 minut.

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja      

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti