To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pirin kruh brez kvasa

Kruh je pogosto problematičen pri ljudeh, ki imajo želodčne težave. Spodaj si poglej recept za kruh, ki ne vsebuje kvasa in ga lahko jedo tudi tisti, ki imajo pogosto želodčne težave. 

SESTAVINE:pirinkruh1

* 500g pirine bio moke
* 500ml radenske
* 1 pecilni prašek vinskega kamna
* 1 žlica olivnega olja
* 1 čajna žlička light kisle smetane
* 1 čajna žlička soli
* dodatna moznost: do 150 gramov semen po izbiri (sezamova semena, laneno seme..)

OPIS POSTOPKA: V veliko posodo stresemo moko, dodamo pecilni prašek vinskega kamna in zmešamo, dodamo se vse ostale sestavine in s kuhavnico premešamo. Zmes, ki je ni potrebno gnesti in pustiti vzhajati, vlijemo v visok pekač za kruh, v katerega smo dali papir za peko. Pečemo 1 uro v pečici na 200 stopinj brez ventilatorja. Ko ga vzamemo iz pečice ga prekrijemo z vlažno krpo za 10 minut.

ČAS PRIPRAVE: 3 min + peka
RECEPT SESTAVIL: Katja Savron

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti