To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zrezki v omaki
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Zrezki v omaki

1

Enostavni goveji zrezki v omaki oz. lastnem soku so res dobri in se kar stopijo v ustih. Priprava je enostavno in ti bo vzela samo 5 minut časa. Kuhajo pa se potem vsaj 2 uri.

SESTAVINE ZA 2 OSEBI:
*2 velika goveja zrezka
*1 večja čebula
*2 žlici gorčice
*2 žlici paradižnikove mezge
*2 žlici olivnega olja
*sol

OPIS POSTOPKA: Zrezka položimo na rezalno desko in ju pokrijemo s peki papirjem in potolčeno po obeh straneh. Narežemo čebulo na drobne koščke. V ponev damo 2 žlici olivnega olja, polovico narezane čebulo, nato položimo čez oba zrezka, ki jih posolimo in vsakega premažemo z eno žlico gorčice in eno žlico paradižnikove mezge. Čez posujemo še drugo polovico narezane čebule. Pokrijemo in kuhamo vsaj 2 uri na nizki temperaturi (jaz sem imela na stopnji 3 od 9), vmes sem samo 2x premešala.

Sestavine spustijo toliko vode, da nastane naravna omaka in ne potrebujem dodajati vode. No razen, če želimo več omake.

ČAS PRIPRAVE: 5 minut + 2 uri kuhanje
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Benjamin Jelen

Glede tolčenja zrezkov: boljše je zrezke zložiti v vrečko in jih v njej potolčemo...
Recept pa bo danes za kosilo
Top hiti