To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Žlinkrofi na gobovem raguju s timijanom

SESTAVINE:Žlinkrofi na gobovem raguju s timijanom300x225
Žlinkrofi:
* 250 g bele ostre moke
* 1 celo jajce in 8 rumenjakov
* 50 g masla
* žlica olja
* himalajska sol

Nadev:
* 50 g drobno narezanega pora
* 100 g smetanovega sirčka
* 150 g rikote
* 50 g naribanega zbrinca
* 1 jajce po potrebi
* nasesekljan peteršilj
* pesto sušenih paradižnikov
* pinjole
* nariban muščkatni orešček
* himalajska sol
* poper
* nasekljan timijan
* 1 jajce za premaz

OPIS POSTOPKA:
Žlinkrofi: vse sestavine ugnetemo v gladko testo in zavijemo v prozorno folijo. Pripravljeno testo pustimo počivati pol ure.
Nadev: na olju hitro prepražimo por in nato ohladimo. Rikoto, smetanov sirček, zbrinc, pesto sušenih paradižnikov, jajce in vse začimbe in zelišča premešamo. Dodamo ohlajen por in še enkrat premešano. Po potrebi še začinimo.
Priprava žlinkrofov: testo razvaljamo na tanko. Z okrogljim obodem izrežemo kroge. Na vsakega položimo žličko nadeva. Zunanji rob kroga premažemo z razstepenim jajcem. Oblikujemo žepek s tremi robovi. Žlinkrofe damo za krajši čas v zmrzovalnik, da se med kuhanjem ne bodo razkuhali. Nato jih skuhamo v slanem kropu, da splavajo na površino. Kuhane odcedimo in zabelimo z maslom.

ČAS PRIPRAVE: 2 uri 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Dvor Jezeršek

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti