To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zelenjavni narastek s polnozrnatim kuskusom in ajdovo kašo

Ajda je preprosto žito, ima pa izjemno hranilno vrednost. Bogata je z magnezijem in poskrbi za nižji krvni pritisk. Priprava ajdove kaše je enostavna, obrok z ajdo pa nas nasiti za dlje časa.

SESTAVINE:Zelenjavni narastek s polnozrnatim kuskusom in ajdovo kašo

* zelenjava po želji (npr. paradižnik, korenček, por, brstični ohrovt, brokoli, cvetača)
* ajdova kaša in polnozrnati kuskus (okoli 60 g na osebo)
* špinačna ploščica za lazanjo
* (veganski) sir
* sol
* rastlinsko olje


OPIS POSTOPKA: Najprej operemo vso zelenjavo in jo narežemo. Potem na olju prepražimo čebulo in v posodo dodamo prej narezano zelenjavo. Dodamo še mešanico kuskusa in ajdove kaše. Vse skupaj počasi premešamo, po občutku solimo in pustimo vreti na zmernem ognju približno 20 minut (da je popraženo le napol).. potem damo celotno zmes v pekač (v mojem primeru glinen) nameščen z oljem --> v svojem primeru sem za dno dala špinačno ploščico za lazanjo.. in na vrh po želji dodamo še sir (sama sem dala veganskega) in vse skupaj postavimo v pečico. Pečemo približno 45 min na temperaturi 180' C oz dokler ne postane takšne zlato-rjave barve. Nato lahko še nekaj časa jed pustimo v topli pečici.

ČAS PRIPRAVE:
30 min
RECEPT PRIPRAVILA:
Ana Korošec

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti