To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zdrobov narastek s skuto in gozdnimi sadeži

Sočna sladica z veliko beljakovinami, malo maščobami in kompleksnimi ogljikovimi hidrati, ki vam ne bodo pognali nivo krvnega sladkorja v nebo. Njena slabost je, da je ne boste mogli nehati jest. Primerna je za zdrav začetek tedna, malico ali regeneracijo po treningih.

SESTAVINE (za 1 pladenj cca 30 x 18 cm):zdrobov-narestek1
* 250 g zamrznjenega sadja (jagode, borovnice, maline…)
* 4 jajca
* 50 g Stevie (enakovredno 100 g sladkorja)
* 500 g lahke nepasirane skute (kazeinska, albuminska ali grški jogurt)
* 50 mL navadnega lahkega jogurta
* 50 mL goste sladke smetane
* 75 g pirinega polnozrnatega zdroba
* 1 žlička limonine lupine (BIO)
* 1 ščepec soli
* vanilijina esenca (aroma) ali 1 vrečka vanilin sladkor
* 1 žlička masla + stevia (za pekač)

PRIPRAVA:zdrobov-narastek
Na začetku ločimo rumenjake in beljake. Le-te stepemo v gosti sneg, v drugi skledi pa zmešamo rumenjake, stevio, vanilijin sladkor in ščep soli, tako da dobimo penasto strukturo. Primešamo skuto, smetano, limonino lupino in zdrob ter na koncu (previdno) dodamo še sneg iz beljakov in polovico gozdnih sadežev, ki jih prej obvezno odcedimo.
Celotno zmes vsipamo v namaščen pekač in povrhu potrosimo ostalo polovico odcejenega jagodičja ter po želji posipamo malo stevie. Pečemo od 35-45 minut, odvisno od debeline plasti (torej od velikosti pekača), v nobenem primeru pa se vam ne bo ponesrečilo. Ponudite lahko toplega ali hladnega (postanega), ko se prepletejo vsi okusi in sočnost skute.

MAKRONUTRIENTI / 100g:
- Beljakovine: 22,5 g
- Ogljikovi hidrati: 14,6 g (sladkorji: 2,0 g)
- Maščobe (s sladko smetano): 4,5 g (nenasičene: 0,7 g)

AVTOR: Mark BUDLER - ProFIT team

 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti