To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zdrava veganska pica

SESTAVINE:
Testo:
*1 + 1/2 skodelice polnozrnate pirine moke
*3/4 skodelice tople vode
*1 žlička kokosovega sladkorja
*1 žlička soli
*2 žlici kvasa v prahu
*1 žlica olivnega olja

Nadev:
*olivno olje
*paradižnikova omaka
*sveža zelenjava po želji (gobice, špinača, paradižnik, bučke, jajčevev, čebula, koruza, olive, sušeni paradižniki + rukola, bazilika, avokado...) 

OPIS POSTOPKA: Kvas zmešamo z 1 dl mlačne vode in kokosovim sladkorjem. Postavimo na stran za 5 minut. Med tem zmešamo moko ter sol in dodamo pripravljen kvas in preostalo mlačno vodo ter 1 žlico olivnega olja. Zmes gnetemo 5 - 10 minut nato pa testo pustimo vzhajati vsaj pol ure. Po tem času ga razvjamo, premažemo z olivnim oljem in obložimo z zelenjavo po želji. Pico pečemo nekje pol ure (odvisno od debeline testa) pri 220 ºC. Ko je pečena, po vrhu razporedimo še svežo rukolo, baziliko in avokado. 

ČAS PRIPRAVE: 1 ura + 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti