To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Zajec s pehtranom na grahovo-metinem pireju s hokaido kroglicami

SESTAVINE:Zajec s pehtranom na grahovo-metinem pireju s hokaido kroglicami
zajec
* drobtine
* jajce
* mandljevi lističi
* pehtran

* grah
* krompir
* meta
* 200 g spasirane hokaido buče
* ca. 150 g (polnozrnate) moke
* 1 jajce
* sol, poper
* muškatni orešček
* ingver

OPIS POSTOPKA:
1. ZAJEC: Za 2 osebi potrebujemo eno zajčjo zadnjo nogo (cel zajec naj ima ca. 2kg), ki ji odstranimo kost in jo narežemo na manjše medaljončke. Te solimo, popramo in spaniramo v moki, jajcu in drobtinah, ki smo jim dodali malo zdrobljenih mandljevih lističev in nasekljanega pehtrana. Medaljončke spečemo na malo vročega olivnega olja.
2. GRAHOV PIRE: Grah skuhamo do mehkega skupaj z enim majhnim krompirjem in meto. Vse skupaj dobro spasiramo, dodamo maslo in smetano ter začinimo s soljo in poprom.
3. KROGLICE: Hokaido bučo narežemo na kocke in jo na olivnem olju popečemo, da se zmehča. Tik pred koncem dodamo 1 žlico naribanega ingverja. Nato jo spasiramo in ohladimo.Po želji lahko zraven kuhamo še en krompir. Dodamo moko, jajce,muškatni orešček, sol in poper ter zmešamo, da dobimo testo, ki se ne lepi na roke. Iz testa oblikujemo kroglice, ki jih skuhamo v slani vodi.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Mikek (pokukaj na njeno lušten BLOG)  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti