To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

VIDEO: Višnjev cheesecake

SESTAVINE:
ZA ČOKOLADNO PODLAGO:

*80g mandljeve moke
*20g kokosove moke
*10g nesladkanega kakava
*10g grobo mletega kokosa
*1 jajce
*50g kokosovega olja
*60g sladila eritritol
*voda po potrebi

OPIS POSTOPKA ZA TESTO:
1) V posodi zmešamo suhe sestavine, ki jim nato dodamo jajce in stopljeno kokosovo olje.
2) Zmešamo, nato postopoma dodajamo vodo (če je potrebno), da dobimo testo.
3) Testo razvaljamo in potisnemo ob dno okroglega pekača, ki smo ga obložili s peki papirjem (ali namastili z maščobo).

SESTAVINE ZA SKUTIN NADEV:
*200g lahke skute
*400g grškega jogurta 
*1 jajce
*2 žlici kokosove moke
*2 žkici grobo mletega kokosa
*50g sladila eritritol
*Sok polovice limone

OPIS POSTOPKA ZA NADEV:
1) Vse sestavine zmešamo v posodi in vlijemo na testo.
2) Pečemo 60 minut na 180 stopinj.
3) Cheesecake popolnoma ohladimo – obod pekača naj ostane.

SESTAVINE ZA VIŠNJEV DEL:
*1.5 dcl vode
*300g vloženih višenj
*1 žlička esence vanilije
*2 žlici sladila eritritol
*1 žlička agar agarja

OPIS POSTOPKA ZA VIŠNJEVO PLAST:
1) Sestavine zmešamo in zavremo, nato kuhamo 2 minuti.
2) Mešanico pustimo stati 2-3 minute, nato z njo prelijemo višnje.
3) Pustimo, da se žele popolnoma ohladi oz. strdi in postrežemo.


RECEPT PRIPRAVILA: Malinca

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti