To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Veganski tatarski biftek

Slasten namaz, ki se odlično poda na popečen polnozrnati kruh ali toast v spremljavi s kozarcem belega vina.

SESTAVINE:   
* 1/2 skodelice kuhane zelene ali rjave leče (lečo skuhamo v slani vodi, splaknemo pod mrzlo vodo in odcedimo)
* 1/2 skodelice vloženih, na soncu sušenih paradižnikov (čim bolj splaknemo olje z njih)
* 1 zelo majhna čebula (ali pol večje čebule)
* 1 strok česna
* 1 žlička gorčice
* 1/2 žličke rdeče paprike v prahu
* 1 žlička kaper (ali več - po okusu)
* 1 žlička olivnega olja
* svež peteršilj
* mleta kumina
* poper
Soli ni treba dodajati, ker so že same sestavine precej slane.

OPIS POSTOPKA: Vse navedene sestavine zmešamo v mešalniku. Preden postrežemo, lahko še okrasimo s kaprami in peteršiljem. 

ČAS PRIPRAVE: 15 min
RECEPT PRIPRAVILA: Maja Alič 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti