To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Veganski Bounty sladoled

Domači sladoled se zlahka kosa z običajnimi sladoledi, ki so na voljo v trgovinah, dvoma o tem, kateri je bolj zdrav pa seveda ni.

SESTAVINE:
beauty sladoled
Sladoled:
* 1 pločevinka kokosovega mleka
* 5 zvrhanih žlic kokosove moke
* 1 banana
* 1 velika žlica agavinega sirupa
* polovica stoka vanilije
Čokoladni preliv
* 3 velike žlice surovega kakava v prahu
* 1 žlica agavinega sirupa
* 0,5 dcl kokosovega mleka
* mala žlička agar agarja

OPIS POSTOPKA: Najprej narežemo banano na koščke in jo damo v zmrzovalnik za nekaj ur, da zamrzne, prav tako pa damo v hladnilnik pločevinko kokosovega mleka vsak kakšno uro pred uporabo. Ko naša banana zamrzne, lahko pričnemo s pripravo. Prevodno odpremo pločevinko kokosovega mleka in pri tem pazimo, da je ne obračamo preveč, da gostejši del ostane na vrhu - le to gosto zmes bomo uporabili, tekočino, ki je na dnu bomo pa uporabili za čokoladni preliv ali za naš nasledni smoothie, zato je ne zavržite. Kokosovi kremi, ki smo jo dali v blender dodamo koščke zmrznene banane, kokosovo moko (ali sveže koščke kokosovega mesa - če ga imate), postrgan strok vanilije in žlico agavinega sirupa (za nevegansko različico lahko uporabite tudi med, enako pa bodo delovali tudi drugi sladkorji in sladila). Zblendamo, damo v posodico in zamrznemo še za dodatne pol ure do uro - odvisno kakšno konsistenco želite in od vašega zmerzovalnika. Bounty ni pravi brez čokoladnega preliva! Za ta okusen čokoladni obliv le zmešate vse setavine, ki naj bodo sobne temperature, nato pa jih postavite v hladnilnik, da se preliv zgosti. P.S. če imate napravo za pripravo sladoleda jo uporabite, da bo vaš sladoled še boljši :)

RECEPT PRIPRAVILA: Ksenija Zupanc - Spotted in pink

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti