To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Veganska ribezova pita

Veganska ribezova pitaSESTAVINE: 
Testo:
* 2 skodelici pirine moke
* žlička cimeta
* žlička vanilje v prahu
* 20 datljev(več po potrebi)
* 1/4 skodelice vode
Nadev:
* 2 skodelici rdečega ribeza
* agavin sirup oz. sladilo po želji
* ribezova marmelada
* žlička limoninega soka
* riževa smetana za stepanje 
 
OPIS POSTOPKA: V mešalniku zmešamo najprej datlje in vodo, nato dodamo še moko, ščep soli, cimet in vanilijo in zmešamo v krhko testo, ki ga postavimo v hladilnik za 15 min. Med tem časom vklopimo pečico na 180°C ter v posodi zmešamo ribez, limonin sok ter agavin sirup. Nato testo razporedimo po pekaču in ga pečemo pribljižno 25 min. Vzamemo iz pečice, na tanko namažemo z ribezovo marmelado in potrosimo z ribezom. Stepemo smetano skupaj s sladilom in premažemo ribez. Postavimo v pečico še za 10 min. Razrežemo ko se ohladi ter pričaramo nasmeh na lica svojih najdražjih.
Dober tek.


ČAS PRIPRAVE: 1 h 20 min
RECEPT PRIPRAVILA: Tjaša Grabar
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti