To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presni tiramisu

2
SESTAVINE:tiramisu
* 400 gramov mandljeve moke
* 400 gramov kokosove moke
* 200 gramov dateljnov
* 200 gramov kokosovega olja
* 1 dcl agavinega nektarja
* 1 dcl črne kave
* agar agar
* lecitin v prahu
* ekstrakt vanilije

OPIS POSTOPKA: Mandljevo moko prelijemo z decilitrom močne črne kave, dodamo 100 gramov stopljenega kokosovega olja in vanilijo. K temu primešamo še dateljnovo pasto, ki jo dobimo tako, da 200 gramov dateljnov do gladkega zmešamo s približno decilitrom vode (če želimo močnejši okus po kavi uporabimo namesto vode kavo).
Kokosovo moko zmeljemo v kavnem mlinčku do finega. Gladko mleto moko nato v mešalniku premešamo z 1-2 dcl vode, 1 dcl agave in 100 grami stopljenega kokosovega olja. Vmešamo še 2 žlici lecitina v prahu in nekoliko ohlajen agar agar, pripravljen z vrelo vodo (približno 0,3 dcl). Dodamo še ščepec soli in dobro premešamo.
Obe masi razpolovimo in izmenično razporedimo v plasteh. Postavimo v hladilnik za nekaj ur, da se strdi in po vrhu posipamo kakav v prahu.
Uporabili smo tortni model s premerom 20 cm.

RECEPT SESTAVIL: Sašo Sketa - PRESNO.SI
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

Mark

Karmen, lepo, da podaš svoje mnenje, ampak tvoja miselnost je napačna. Škodo danes dokazano povzroča toksin, sladkor, v kakršnikoli obliki, in tudi v piri ga ne manjka, obenem pa je polna glutena, čeprav še vedno boljša od pekovskih izdelkov.

Maščobe, ki jih vsebuje ta izdelek so izključno koristne, VENDAR se strinjam, da velikih količin takega izdelka NE smemo zaužiti naenkrat. V kolikor nisi strokovno podkovana s področja kemije in nutricionistike, ti za branje priporočam poljudnoznanstveno knjigo dr. Lustiga, endokrinologa, z naslovom: Mastna laž. Boš spremenila mnenje o hidratih / maščobah.

karmen

Moram rect da te presne tortice bolj izgledajo lepo ko vse druga. Predvsem imam raje zadeve iz pire,ovsenih kosmicev,prosene kase... te presne tortice vsebujejo absolutno prevec mascobe in prevec oresckov. Sama jih nardim kdaj,a mi je dost lazja in boljsa npr. jagodna tortica s proseno kaso in piro kakor krema ki vsebuje 250g indijskih oresckov in 200g kokosove mascobe. Moje mnjinje pac
Top hiti