To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Testo za pico iz pirine moke

1

SESTAVINE: 
* 400 g pirine bele moke
* 1 vrečka oz. 7 g suhega kvasa 
* 1 žlička sladkorja
* 2,5 dl mlačne vode
* 3 žlice olivnega olja
* 1 žlička soli

OPIS POSTOPKA: 
1.V vodo primešamo kvas, sladkor in 2 žlici moke. Dobro premešamo in pustimo stati 5 minut.
2. Moko presujemo v posodo, dodamo sol in premešamo. V sredini naredimo luknjico in vanjo dodamo olivno olje ter vodo s kvasom.
3. Sprva premešamo z žlico, nato testo presujemo na pult in dobro zgnetemo, da nastane kepa brez grudic (vsaj 5 minut gnetemo).
4. Testo položimo v pomokano posodo, na vrhu naredimo 2 zarezi in pokrijemo s čisto servieto. Pustimo, da vzhaja vsaj 1 uro na toplem in temnem prostoru (lahko ga postavimo v eno od kuhinjskih predalov/omar).
5. Vzhajano testo položimo na pomokano površino in ga na rahlo pregnetemo, ter nato razvaljamo na željeno velikost. Testa je približno za en velik pekač. Po želji nato pico obložimo in pečemo 25 minut na 180 stopinj.

ČAS PRIPRAVE: 15 minut + 1 ura vzhajanja
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

Za peko pice uporabljam silikonski pekač znamke Lékué.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Dani chiappolini

Jaz delam testo podobno.leda olivno olje dan kasnejenamesto vode dam mleko..testonatefim.dam v sklefo in ga pprelijem z olivni m oljem.ko je vzhajano...pol ure...namazem pekac z maslom. In znaoljenimi rokami stresem testo v pekac in ga razporedim.nic ne valjam...
Top hiti