To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Tart z breskvami, kozjim sirom in panceto

SESTAVINE:Tart z breskvami, kozjim sirom in panceto1
* listnato testo
* breskve
* marmelada iz tepk (ali hruškova marmelada)
* panceta
* kozji sir
* poper
* parmezan
* meta
* žajbelj


OPIS POSTOPKA: Postopek bolj preprost ne bi mogel biti.
Listnato testo razvaljamo (lahko kupimo tudi takšnega, ki je že razvaljan) in mu zavihamo robove. Najprej nanj damo kupčke marmelade iz tepk, rezine breskve in majhne koščke pancete (lahko tudi pršuta). Če nimamo hruškove marmelade, se bo lepo dopolnjevala tudi figova, ali kar kakšen košček sveže fige. Kozji sir začinimo s poprom, lahko tudi s čilijem, in potresemo s parmezanom. Po želji lahko po vrhu potresemo še nekaj kock breskev, da bo tart še bolj sočen. Tako, tart je pripravljen za peko v pečici na 200 stopinjah. Moj je potreboval malce manj kot 20 minut.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Mikek, (pokukaj na njen lušten BLOG)
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti