To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Spomladanska juhica s pirinimi cmočki

SESTAVINE ( za 4 osebe):Spomladanska-juhica-s-pirinimi-cmocki
* 20 g kokosovega olja 
* 60 g prirnga zdroba
* 1 jajce
* 1 ščepec mediteranske soli
* 1 žlica olja
* 2 mladi čebulici
* 100 g krompirja
* 100 g korenja
* 100 g pora
* 100g graha
* 1,5 l zelenjavne jušne osnove
* 1 ščepec čilija
* 1 ščepec paprike v prahu
* 1 ščepec peteršilja
* 1 ščepec mletega popra
* 1 ščepec biogette

OPIS POSTOPKA:
Spomladanska-juhica-s-pirinimi-cmocki Maslo z metlico ali električnim mešalnikom penasto umešamo. Med mešanjem mu po žlicah postopoma primešamo zdrob, jajce, žlico vode in sol. Mešamo toliko časa, da dobimo enotno zmes.
Pristavimo lonec osoljene vode in počakamo, da voda zavre. Z rokami oblikujemo cmoke. Cmoke kuhamo deset minut, lonec odstavimo in jih v vodi pustimo še pet minut, da se napojijo, nato jih odcedimo in shranimo na toplem.
Čebuli operemo in drobno nasekljamo. Zelenjavo operemo. Korenje ostrgamo, krompir olupimo, narežemo por, pripravimo grah. V loncu segrejemo olje in na njem čebulo na hitro popražimo. Pripravljeno zelenjavo stresemo k čebuli, nekaj minut vse skupaj med mešanjem pražimo, nato pa zelenjavo zalijemo z juho in na zmernem ognju kuhamo še približno 20 minut. Na koncu enolončnico začinimo po želji. Na krožnike razdelimo cmoke in čez nje nalijemo enolončnico.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT SESTAVILA: Malinca Ana  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti