Špinačni rezanci z brokolijem in cvetačo

* 500 g špinačnih rezancev
* ščepec himalajske soli
* kokosovo olje
* malo olivnega olja
* 1 velika čebula
* srednje velik brokoli
* srednje velika cvetača
* ovsena krema za kuhanje
* en strok česna
OPIS POSTOPKA: Špinačne rezance skuhamo ˝al dente˝ in jim dodamo malo olivnega olja. Cvetačo in brokoli skuhamo posebej in le do polovice. Čebulo sesekljamo in jo popražimo na kokosovem olju. Dodamo na pol kuhan brokoli in cvetačo ter malo zalijemo z vodo. Kuhamo 5 minut in ispasiramo s paličnim mešalnikom. Kuhamo še 10 minut. Potem dodamo zdrobljen česen, malo soli in ovsene kreme za kuhanje. Kuhamo še 5 minut in vse dobro premešamo. Prelijemo po rezancih in postrežemo. Okrasite lahko z mešanico različnih semen.
ČAS PRIPRAVE: 60 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Tea
Komentarji (0)