To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sočni češnjevi muffini

SESTAVINE:
*2 jajci
*100g moke - jaz sem uporabila pirino polnozrnato
*30g grobo mlete kokosove moke
*100g lahke nepasirane skute
*3 žlice eritritola
*1 žlička pecilnega praška
*naribana limonina lupinica
*1 žlička vanilijevega ekstrakta
*sveže izkoščičene češnje po okusu
*kokosovo olje za namastitev pekača
*po želji: 40g temne čokolade vsaj 70%


OPIS POSTOPKA: V eno posodo damo suhe sestavine: pirino moko, kokosovo moko in pecilni prašek ter rahlo premešamo. Ločimo beljake od rumenjakov ter beljake stepemo v sneg. V posodo z rumenjaki dodamo sladilo, vanilijev ekstrakt, skuto, naribano limonino lupinico in premešamo z ročnim mešalnikom. Zmesi primešamo suhe sestavine in premešamo. Zatem počasi primešamo tudi stepene beljake oz. sneg. V zmes dodamo češnje, ki smo jih izkoščičili in narezali na četrtine (lahko tudi le na polovico ali še na manjše koščke). Po želji dodamo tudi narezano/nasekljano temno čokolado, ki jo tudi vmešamo v zmes. Zmes porazdelimo v pekač za muffine, ki smo ga predhodno namazali s kokosovim oljem. Po želji na koncu muffine še dodatno okrasimo z češnjami, jaz sem na vrh dala polovico češnje. Pečemo približno 35 minut na 170°C.

ČAS PRIPRAVE: 35 minut pečenje + priprava
RECEPT PRIPRAVILA: Nika K.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti