To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sočna jaffa tortica brez peke

SESTAVINE:
Sestavine za podlago:
* 330 g kokosove moke
* 170 g prosene moke (zmelji proseno kašo)
* 500 ml kokosovega mleka
* 150 ml iztisnjenega pomarančnega soka
* 3 JŽ kokosovega olja
* 3 JŽ kokosovega sladkorja
* 1 JŽ vanilijeve esence
* 3 bio pomaranče in naribana lupina teh pomaranč
Čokoladni preliv:
* 120 ml kokosovega olja
* 3 JŽ presnega kakava
* 4 JŽ agavinega sirupa 

OPIS POSTOPKA: Kokosovo mleko damo v kozico in jo pristavimo na štedilnik, da zavre. V pomarančni sok primešamo proseno moko, kokosov sladkor, vanilijevo esenco ter vse skupaj premešamo. Ko kokosovo mleko začne vreti, takoj odstavimo in primešamo proseno zmes. Na zmernem ognju kuhamo še 3 minute, da dobimo zmes podobno pudingu. Odstavimo in počakamo, da se zmes ohladi. Ohlajeni zmesi, primešamo kokosovo moko, naribano lupino pomaranč ter stopljeno kokosovo olje. Vse skupaj dobro premešamo, da dobimo zelo gosto zmes. To zmes, damo v tortni pekač (26 cm), katerega smo prej namastili s kokosovim oljem. Tako smo dobili našo podlago. Na podlago nato obložimo na kolobarje narezane pomaranče, ki smo jih predhodno z nožem olupili, da smo z njih odstranili vse bele grenke delce. Na koncu, našo tortico prelijemo s čokoladnim prelivom, katere sestavine, smo prej na hitro raztopili na zmernem ognju. 

ČAS PRIPRAVE: 35 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Maja Zrim

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti