To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Smetanove 'murke' in stročji fižol

SESTAVINE (za tri osebe):smetanove-murke-in-strocji-fizol
* 5 srednje velikih kromprijrev
* 0,5 kg stročjega fižola
* 2 kumari (murke)
* Sol
* Poper
* Light kisla smetana

OPIS POSTOPKA: Verjetno že vsem znano kosilo, ampak meni še vedno eno najljubših. Še posebej v tem letnem času. Zjutraj vstaneš in z vrta pobereš sveže kumare, krompir in stročji fižol,  dopoldne pa že kuhaš super dobro – domače kosilo. Plus tega je zelo enostavno za pripravo.

Priprava smetanovih murk: Krompir olupimo in narežemo na kocke. Damo ga kuhati v vodo,  krompir kuhamo do mehkega. Med kuhanjem krompirja, olupimo kumare in jih naribamo na manjše trakce. Naribane kumare posolimo in jih pustimo stati nekaj časa, da spustijo vodo. Kuhan krompir odcedimo in ga zmečkamo. Kakšen deci  vroče krompirjeve vode si prelijemo v posodico in damo na stran. Odcejene kumare in kislo smetano pogrejemo v posodi. Krompirju primešamo tople kumare, malo popramo in po potrebi, dodamo še malo krompirjeve vode, odvisno od želene gostote.

Priprava stročjega fižola: Fižol umijemo in odrežemo špičke na koncih. Stročji fižol damo kuhati v vodo, počakamo da zavre in kukamo še nekje 20 minut.

ČAS PRIPRAVE: 35 minut
RECEPT SETAVILA: Malinca Ana
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti