To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Slovensko - kitajska pekoča juha

Moj plan je bil pripraviti kitajsko kislo pekočo juho. Žal doma in v trgovini nisem nabrala vseh potrebnih sestavin, za pripravo juhe. Zato sem malo improvizirala in pripravila slovensko kitajsko pekočo juho. Nekaj sestavin sem izpustila, ter bambus zamenjala z zeleno. Nad juhico so bili gostje navdušeni in obljubila sem, da napišem recept.

SESTAVINE:

* kokosovo olje
* 1 manjša čebula
* 20 g svežega ingverja
* 2 stroka česna
* čili v prahu
* 1 skodelica bambusa – jaz bambusa nisem našla in sem uporabila zeleno
* 2 korenčka
* 150g piščančjih prsi
* 2 skodelici gob (jurčki)
* 4 žlice temne sojine omake
* 1 jajce
* začimbe: peteršilj, limonska trava, zeleni poper, koriander, česen, ingver, čili, kurkuma, sol

OPIS POSTOPKA: V posodi segrejemo kokosovo olje. Česen ter ingver nasekljamo in dodamo vročemu olju. Začinimo s čilijem, ko česen zadiši dodamo nasekljano čebulo. Vso potrebno zelenjavo prej pripravimo: umijemo in narežemo na paličice. V posodo dodamo najprej gobe, malo prepražimo in čez minutko ali dve dodamo bambus/zeleno, ter pražimo še kako minuto (vmes premešamo). Zalijemo z vodo - približno 1 liter vode. Dodamo korenje, piščanca narezanega na majhne koške, sojino omako ter pustimo vreti nekaj minut. Po okusu še začinimo. Ko so koščki piščanca kuhani, dodamo še jajčko. Jajce prej razžvrkljamo v posodici in ga počasi dodajamo juhi, ki jo vmes mešamo.

ČAS PRIPRAVE: 1 h
RECEPT PRIPRAVILA:
Malinca Ana
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti