To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sladoled za fit užitke

 

Mislim, da vsi poznamo občutek, ko si sredi zime zaželimo sladoled. Vemo pa tudi, da ima kupljen sladoled veliko maščobe in sladkorja, da sploh ne omenjam vseh aditivov, ki jih dodajo, da je tako nežen in kremast.
Za vse tiste, ki se želite sladoleda, a nočete prekršiti svojih zdravih prehranjevalnih navad, je tu recept, ki bo potešil vsako željo po ledenem užitku.

Potrebujemo:Sladoled-za-fit-uzitke
*2 zreli banani (zamrznjeni)
* Skodelico zamrznjenih jagod
* Skodelico zamrznjenih borovnic
* Veliko žlico proteinov po želji
* Žličko agavinega sirupa

Namig: Banano pred zamrzovanjem narežite in narezane koščke položite na papir za peko tako, da se ne dotikajo med seboj. Lepo razporejene koščke zamrznite posebej, šele nato jih posamično pospravite v vrečke ali pa jih kar takoj uporabite. Tako se boste izognili velike kepe zamrznjenih banan, ki se bodo blendale celo večnost.

Za samo pripravo je potreben le en korak;
vse sestavine dajte v vaš aparat, ki ga drugače uporabljate za smoothije, vklopite in počakate, da se sestavine združijo v čudovito okusno ledeno zmes.
Sama rada dodajam tudi proteine (tukaj sem uporabila proteine stročnic, saj je njihov okus precej nevtralen), ki dodajo našemu sladoledu bolj kremasto teksturo. Kdaj je potrebno dodati še čisto mičkeno vode na začetku, da se vse skupaj lažje premeša.

Dober tek!

AVTOR: Ksenija Zupanc - Spotted in pink
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki