To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sadno pirino pecivo

2

Namesto običajne bele moke in belega sladkorja uporabite zdrave sestavine in pecivo bo takoj bolj zdravo. Poskusite tudi ta recept!

SESTAVINE:Sadno pecivo

* 3-4 jajca
* 300g kokosovega sladkorja ali 150g sukrina ali sugar sweet stevije 1:2 (sladilo brez kalorij)
* vanilin sladkor ali aroma
* po želji rum ali aroma ruma
* 200 ml kokosovega olja
* breskev ali drugo sadje
* 1 navadni jogurt
* 1 žlica domače marmelade
* 450 g pirine bele moke

OPIS POSTOPKA:
1. Najprej sem dala 4 jajca (lahko tudi 3) in sladilo + vanilin sladkor in malo arome ruma, ter sem to penasto vmešala.
2. Dodala sem približno 200 ml stopljenega kokosovega olja, 1 breskev oz. marelični jogurt ter enega navadnega (če je testo na koncu preveč gosto, dodaš mleko). Dodala sem še žlico domače marmelade.
3. Potem sem pa v drugi posodi zmešala 450 g moke, ter to presejala v posodo s tekočimi sestavinami.
4. Maso sem vlila v namaščen pekač ter po vrhu zložila na krhlje narezano sadje (breskev, nektarine). Pekla sem v ogreti pečici na 180 stopinj, približno 35 - 40 minut. Na koncu lahko posuješ s sladkorjem v prahu.

ČAS PRIPRAVE: 50 min 
RECEPT PRIPRAVILA:
Vanja Š.  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

milena košir

ja zelo so mi všeč.

Marta Valpot

bom vesela za čimveč brezglutenskih zeceptov!!!
Top hiti