To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Sacher torta
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Sacher torta

Brez glutena in s kokosovim sladkorjem.

SESTAVINE
:
* 4 jajca 
* ščepec soli 
* 50 g olja (lahko kokosovo olje) 
* 140 g kokosovega sladkorja 
* 3 žlice vode 
* 8 žlic kakava 
* 140 g brezglutenske moke 
* ½ pecilnega praška 
* 8 žlic marelične marmelade 
Za čokoladni preliv:
* 150 g temne čokolade
* 100 ml sladke smetane 


OPIS POSTOPKA: S ščepcem soli stepemo sneg iz beljakov. V drugi posodi zmešamo olje s sladkorjem. Med mešanjem počasi dodajajamo rumenjake in na koncu še vodo. Pripravimo suhe sestavine (moka, kakav in pecilni prašek) ter jih počasi dodajajamo rumenjakovi mešanici. Na koncu zelo nežno vmešamo še sneg iz beljakov. Zmes vlijemo v okrogel pekač za torte in pečemo 30 min na 180°C.
Ko je torta pečena počakamo, da se ohladi. Nato jo prerežemo čez pol in namažiemo s pogreto marelično marmelado. Na koncu torto prelijemo s čokoladnim prelivom.
Tega pripravimo tako, da zavremo sladko smetano in v njej raztopimo čokolado. Torto postavimo za 2 uri v hladilnik. Ko je čokolada strjena jo lahko okrasimo s čokoladnimi okraski in postrežemo s sladko smetano ali sladoledom. 


ČAS PRIPRAVE:
 1 h
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Kunc 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti