To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Rižota z jurčki in zelenjavo
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Rižota z jurčki in zelenjavo

Odlična zelenjevana rižota z jurčki, ki vedno uspe!


SESTAVINE:
* 50-80 g parboiled riža
* pol čebule
* 1-2 stroka česna
* pest graha
* 1 srednje velik korenček
* 50 g jurčkov
* pol manjše bučke
* peteršilj (sveže nasekljan)
* lahki trdi sir
* čajna žlička hladno stiskanega olivnega olja
* začimbe (himalajska sol, poper, rdeča paprika, ...)
* kokosovo olje

OPIS POSTOPKA: V segreti kozici s kokosovo maščobo prepražimo na manjše koščke narezano čebulo. Ko postekleni, dodamo jurčke in pražimo še 3 minute. Za tem dodamo grah in riž ter pražimo toliko časa, da riž postekleni. Nato dodamo narezan česen, začimbe ter zalijemo z vročo vodo. Razmerje med rižem in vodo je 1:2. Vse skupaj vremo 12-14 minut na zmernem ognju. Medtem, ko vre, na manjše koščke narežemo korenček in bučke, ki jih lahko tudi predhodno prepražimo na kokosovem olju (če želimo, da bo okus še bolj izrazit). Korenje dodamo nekje po 4-5 minutah vrenja, bučke pa po 7. minutah. Preden je jed kuhana, dodamo čajno žličko hladno stiskanega olivnega olja in sveže nasekljan peteršilj. Ko jed postrežemo, nanjo še naribamo lahki trdi sir in po želji okrasimo s peteršiljem.

RECEPT SESTAVILA: Sandra Zadravec  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti