To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Riževo - proseni narastek

SESTAVINE:rizevo-proseni-narastek
* 1 skodela riža
* ½ skodele prosene kaše
* 3 skodele mleka
* 1,5 skodele vode
* 1 jedilna žlica masla
* ščepec soli
* 3 rumenjaki
* 1 zavitek vaniljevega sladkorja
* naribana lupinica ene limone
* 2 žlici rozin namočenih v rumu
* 3 beljaki
* ščep soli
* maščoba za pekač

OPIS POSTOPKA:
Mleko in vodo vlijemo skupaj v lonec, solimo ter vkuhamo riž, proseno kašo in maslo. Ko je kuhano (po približno 15 min), pustimo, da se ohladi. Rumenjake penasto zmešamo s sladkorjem, dodamo vanilj sladkor in lupinico limone. Iz beljakov naredimo trd sneg. Vse skupaj vmešamo v posodo z rižem in proseno kašo, dodamo rozine in dobro premešamo. Pekač namažemo, vanj stresemo celotno maso in pečemo 30-40 minut na 180 stopinjah, da dobi narastek lepo svetlo rjavo barvo.

RECEPT SETAVILA: Ana Glamočak
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti